Blog

Babyslofjes

Het weekend zit er alweer op, maar morgen nog één dag je werken en dan is het koningsdag! Na een hele lading mondkapjes voor de langdragers, kan ik geen mondkapje meer zien…. Net op de valreep aan het einde van het weekend kan ik me nog net even richten op de babyslofjes.

Zaterdag, gisteren, na de boodschappen, ga ik snel aan de slag met de outdoor mondkapjes. Naar aanleiding van een opdracht besluit ik maar gelijk een hele lading te maken, zodat ik me daarna kan richten op de babyartikelen.

Na een paar uur hard zwoegen aan de berg mondkapjes met hoofdkoord is het eindelijk tijd voor de babyslofjes waar ik me zo op verheug. De muts met dezelfde print staat de babypop Puk zo leuk dat ik van de laatste restjes een paar slofjes maak.

Zo nu snel afsluiten en beginnen aan het avondeten. Spinazietaart staat op de planning… Fijne zondag nog allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s