Wie ben ik?

Lieve bezoeker,

Mijn naam is Marianne en woon sinds 1994 in Almere. In mijn kindertijd ontstaat een grote liefde voor allerlei creatieve vakken. Het begint met tekenen en handwerken en later ook handarbeid. Door de jaren heen werk ik deels op kantoor en anderzijds aan een carrière als kunstenares en ontwerper/vervaardiger van diverse artikelen.  Mijn droom is om me volledig te kunnen richten op handwerk. Tot die tijd is het fijn dat ik deze twee banen goed kan combineren.

Waarom mondkapjes?
In oktober 2020 wordt ik in één klap geconfronteerd met de realiteit. Ik blijk ook besmet, maar heb er gelukkig weinig last van. Dan na de quarantaine als ik weer naar buiten mag voel ik me ongemakkelijk. Ben ik niet besmettelijk voor anderen?… en is het verstandig toch een mondkapje te dragen voor het geval dat…? … en zie ik er niet belachelijk uit?
Deze gedachten brengen me op het idee om zelf wat in elkaar te zetten. De vraag om me heen, of ik niet voor hen kan naaien, stimuleert me om het serieus aan te pakken. Ik onderzoek de eisen van veiligheid en bescherming van mondkapjes. De materialen laat ik bezorgen, wel zo makkelijk en veilig! Ik raak geïnspireerd door leuke stofjes en zet de één na de andere in elkaar.

Nu 40 verkochte mondkapjes later en 50 op voorraad, bedenk ik me dat het best leuk is om dit te blijven doen. Het zijn kleine objecten, waar ik wel de ruimte voor heb. En als Corona voorbij is, ga ik me verdiepen in hooikoortskapjes. Gelukkig kan ik dat dan ook weer zelf testen. Ik kijk er al naar uit! Juni 2021 🙂

Nog meer inspiratie ligt op de plank. Het maken van tasjes, hoeden, sloffen enz

Veel plezier met rondkijken en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Marianne